Djaloshi që përvidhej nga dritarja dhe më hynte në shtrat

Language: Albanian
Published: 0
Classification: Hrfee.01
Subjects:

Available as:

Selected mediatype: Book ()

Work information

 • Extended title: Djaloshi që përvidhej nga dritarja dhe më hynte në shtrat, Kirsty Moseley
 • Original title: The boy who sneaks in my bedroom window
 • Extent:
  391 sidor
 • Languages:
  Albanian
 • ISBN:
  9789928001221
 • Classification:
 • Subjects: