Vingården för vilda drömmar

En bok om livets vägskäl, om att skiljas och mötas. Perioder i livet har vi alla då vi ställs inför fler val än vanligt. Det kan vara jobbigt men också innebära nya möjligheter. Här får vi ta del av Ericas sommar i Skåne.

Erica sörjer men för att sörja klart lämnar hon hastigt sin man för att ensam tillbringa sommaren på en vingård i Skåne. Vingårdens ägare Marcus är först tveksam till Erica medan hans farfar och även hans färgstarka granne Beatrix snabbt tar henne till sig. För Erica innebär tiden på vingården med de som bor där en chans att läka men också början på sitt nya jag. Ett färgstarkare och annorlunda jag som kommit bort på livets väg. Dessutom får hon en chans att ändra livet för Johannes och Lilian som utan att veta om det har en gemensam historia.

Fin feelgood om att hitta sig själv och en ny plats i livet efter att saker hänt som slagit det gamla livet i spillror. Utspelar sig på Kullahalvön i Skåne som är så fint och sevärt så ta med boken och läs den på plats under sommarsemestern.

Audience:

Tags:

Review by: Tove Alkstrand Wednesday, May 4, 2022