Mina lästips

 1. Stormvakt

  By: Ohlsson, Kristina Review by: Tove Alkstrand

  Första delen i en ny spänningsserie som utspelar sig i Bohuslän och har polisen Maria Martinsson och antikhandlare August Strindberg i centrum.

 2. Döden går på visning

  By: De la Motte, Anders Review by: Tove Alkstrand

  Första delen i en ny pusseldeckarserie där kommissarie Peter Vinston från Riksmord jobbar ihop med lokala kriminalassistenten Tove Esping med att lösa mord på Österlen. En deckare för den som gillar Morden i Midsomer och att klura lite själv på lösningen.

 3. Hotellgästen

  By: Olséni, Christina Review by: Tove Alkstrand

  Lagom till sommaren kom en ny del i serien Mord i Falsterbo. Perfekt läsning för att höja sommarkänslan och krydda med lite mord och skratt.

 4. Vid horisonten

  By: Roberts, Nora Review by: Tove Alkstrand

  Sista delen i Nora Roberts serie Familjen i Chesapeake Bay bör inte missas. Har man inte läst de tre tidigare lånar en istället "På öppet hav".

 5. Mannen som försvann

  By: Fischier, Tony Review by: Tove Alkstrand

  En riktig polisroman med högt tempo och spännande intrig. Debutroman, hoppas det kommer fler.

 6. Hennes ögon blå

  By: Hågensen, Lisa Review by: Tove Alkstrand

  1600-talets häxjakt vävs samman i en thriller med övernaturliga inslag. Spännande första del i serien om Raili och Ylva.

 7. Ett löfte till Natasha

  By: Roberts, Nora Review by: Tove Alkstrand

  Om en vill ha en härligt avkopplande stund i hängmattan eller solstolen är den här romantiska romanen det perfekta sällskapet.

 8. En dos stryknin

  By: Christie, Agatha Review by: Tove Alkstrand

  Agatha Christies första kriminalroman som kom till på grund av ett vad med hennes syster om att skriva en historia där läsaren inte kan upptäcka mördaren trots att hen får samma ledtrådar som detektiven i boken. Se om ni kan lösa mordet?

 9. Arthur Peppers diskreta charm

  By: Patrick, Phaedra Review by: Tove Alkstrand

  Arthurs fru har dött och han lever sitt liv inrutat med samma rutiner som innan hon dog. Men han gör allt ensam. han är så ensam. Men ett armband som varit hans fru förändrar hans liv.

 10. Dagboken jag aldrig skrev

  By: Devert, Jessika Review by: Tove Alkstrand

  Hur är det att vara kvinna snart bli femtio? Det undrar en ung kvinna och ber sin mamma skriva en dagbok. Denna dagbok som är både rolig och rörande får vi läsa. Men den är nog inte tillräckligt rumsren för dottern.

Show more...