Tolv hjärtan till jul

Kate 30+ bor i en liten by på landet i södra England. Här finns inte ett jättestort utbud av potentiella partners och påhejad av sin bästa vän anmäler hon sig till en dejtingsajt där hon ska gå på tolv dejter veckorna före jul.

Kate trivs med livet. Hon bor i eget hus nära sin far och har många vänner i närheten. Hon är en duktig textildesigner och jobbar på frilansbasis för en stor engelsk butikskedja samt säljer bakverk till bästa vännens Matts kafé. Då och då måste hon åka in till London, som hon också älskar, och passar då på att roa sig. Men att hitta någon att leva sitt liv med är svårt ute på landet. Vi får följa Kates resa under december månad med tolv och några till dejter. Hela byn gör detsamma, inget privatliv där inte. Vännen Matt är misstänksam mot alla hennes dejter och det är något där som skaver för Kate.

En historia utan stora överraskningar men med härlig julstämning från första till sista sidan. Jakten på kärlek med stor K är underhållande och slutet tillfredsställande.

Audience:

Tags:

Review by: Tove Alkstrand Tuesday, December 1, 2020