Mina lästips

 1. Aldrig glömma

  Av: Peruzzi, Britt Tipsat av: Tove Alkstrand

  Kriminalkommissarie Alda Lupi löser brott i Nice med omnejd. Det är första boken, den tredje kommer ut nu under hösten.

 2. Gäld till djävulen

  Av: Hågensen, Lisa Tipsat av: Tove Alkstrand

  Andra fristående delen i en serie som beskrivs som thriller med övernaturliga inslag. Här har människors handlingar på 1600-talet stor inverkan på Ylva och Railis liv 2012.

 3. Trettio dagars mörker

  Av: Lund Madsen, Jenny Tipsat av: Tove Alkstrand

  En riktigt spännande och lite annorlunda dansk kriminalroman. Utsedd till årets bästa 2020 i Danmark och nominerad till Glasnyckeln 2021.

 4. Birdy Finchs nya liv

  Av: Dent, Lizzy Tipsat av: Tove Alkstrand

  En kvinnlig Basil i Pang i bygget. Birdys liv stavas kaos och det blir inte bättre för att hon ändrar på det. Snarare värre.

 5. Torsdagsmordklubben

  Av: Osman, Richard Tipsat av: Tove Alkstrand

  Engelsk deckare i undergenren mysiga mord (som utreds av pensionärer). Första delen i en tänkt serie som också ska bli film så småningom.

 6. Stormvakt

  Av: Ohlsson, Kristina Tipsat av: Tove Alkstrand

  Första delen i en ny spänningsserie som utspelar sig i Bohuslän och har polisen Maria Martinsson och antikhandlare August Strindberg i centrum.

 7. Döden går på visning

  Av: De la Motte, Anders Tipsat av: Tove Alkstrand

  Första delen i en ny pusseldeckarserie där kommissarie Peter Vinston från Riksmord jobbar ihop med lokala kriminalassistenten Tove Esping med att lösa mord på Österlen. En deckare för den som gillar Morden i Midsomer och att klura lite själv på lösningen.

 8. Hotellgästen

  Av: Olséni, Christina Tipsat av: Tove Alkstrand

  Lagom till sommaren kom en ny del i serien Mord i Falsterbo. Perfekt läsning för att höja sommarkänslan och krydda med lite mord och skratt.

 9. Vid horisonten

  Av: Roberts, Nora Tipsat av: Tove Alkstrand

  Sista delen i Nora Roberts serie Familjen i Chesapeake Bay bör inte missas. Har man inte läst de tre tidigare lånar en istället "På öppet hav".

Visa fler sidor...