Mina lästips

 1. Tillbaka till den lilla ön i havet

  Av: COLGAN, Jenny Tipsat av: Tove Alkstrand

  Om livet i med- och motgång på den lilla ön Mure utanför Skottlands kust. Flora kämpar med att driva café och med en pojkvän som är helt omöjlig att komma nära. Lorna är kär i Saif, som flytt från krigets Syrien. Och Fintan är lyckligt kär.

 2. Mordkonsulten

  Av: Griffiths, Elly Tipsat av: Tove Alkstrand

  Fristående uppföljare till Främlingen och en mycket läsvärd sådan.

 3. Kapten Haddocks ordbok

  Av: Wahlberg, Björn Tipsat av: Tove Alkstrand

  Arga blir vi väl alla ibland och världen vore en bättre plats om vi alla hade ett lika uppfinningsrikt och omväxlande sätt som kapten Haddock att uttrycka vår ilska.

 4. Tolv hjärtan till jul

  Av: Bayliss, Jenny Tipsat av: Tove Alkstrand

  Kate 30+ bor i en liten by på landet i södra England. Här finns inte ett jättestort utbud av potentiella partners och påhejad av sin bästa vän anmäler hon sig till en dejtingsajt där hon ska gå på tolv dejter veckorna före jul.

 5. I hjärtats bibliotek

  Av: Patrick, Phaedra Tipsat av: Tove Alkstrand

  Ett mystiskt paket med en bok i är starten till förändring för Martha Storm, en kvinna mitt i livet som lever för att hjälpa andra.

 6. Jul i krinolin

  Av: Hellberg, Amanda Tipsat av: Tove Alkstrand

  Härlig historisk kärlekshistoria kryddad med passion, karameller och spöken.

 7. Frukta det du begär

  Av: Spain, Jo Tipsat av: Tove Alkstrand

  Andra boken om kriminalkommissarie Tom Reynolds och hans nationella kriminalteam. Den här gången får de gripa sig an ett mord i irländska parlamentshuset med allt vad det innebär.

 8. Jul i strandhuset

  Av: Henry, Veronica Tipsat av: Tove Alkstrand

  Ett måste att läsa för att komma in i lite julstämning i dessa dystra tider. Här finns kärlek, hopp och förlåtelse i en härlig blandning.

 9. Ta ingen skit, Ann-Britt

  Av: Larsson, Christina Tipsat av: Tove Alkstrand

  Ann-Britt har nått medelåldern och allt i hennes liv är fel. Och allt verkar vara hennes fel! Men när allt är som värst får hon hjälp av nya grannen.

 10. Dubbelporträtt

  Av: Pleijel, Agneta Tipsat av: Tove Alkstrand

  Agatha Christie ska fylla 80 år och hennes dotterson övertalar den berömda Oskar Kokoschka, en 85-årig expressionistisk målare, att måla hennes porträtt. Boken består av deras samtal under sittningarna för porträttet.

Visa fler sidor...