Mina lästips

 1. Sommarfesten

  Av: Olséni, Christina Tipsat av: Tove Alkstrand

  Även denna sommaren drabbas Falsterbonäset av mord och Mårten får som vanligt rycka ut och handskas med jobbiga kollegor och de vanliga pensionärerna som alltid lyckas hamna mitt i händelserna. Rolig mysdeckare att förgylla sommaren med.

 2. Ett fynd att dö för

  Av: De la Motte, Anders Tipsat av: Tove Alkstrand

  Andra delen i pusseldeckarserien Morden på Österlen och här är det ett mord utfört mitt på ljusa dagen på en välbesökt antikmarknad som ska lösas.

 3. Kärlek på Hedgehog Hollow

  Av: Redland, Jessica Tipsat av: Tove Alkstrand

  Samanthas stora kärlek gifter sig med hennes kusin. Och än värre blir det då hon blir utfryst ur släkten också. Samantha bestämmer sig för att flytta och räddar livet på en äldre ensam herre på landet. Då förändras allt.

 4. Isbrytare

  Av: Ohlsson, Kristina Tipsat av: Tove Alkstrand

  En väldigt spännande uppföljare till Stormvakt. Här löser polisen Maria Martinsson och antikhandlaren August Strindberg mord i ett vintrigt Bohuslän där fler än en fara lurar i skuggorna.

 5. Morden i Great Diddling

  Av: Bivald, Katarina Tipsat av: Tove Alkstrand

  Första delen i mysdeckarserie som utspelar sig på engelska landsbygden med dess publiv, excentriska personligheter, caféer, skvaller och naturligtvis ond bråd död. Här har en svensk författare huvudrollen.

 6. Lantbiblioteket vid älven

  Av: Eman, Josefin Tipsat av: Tove Alkstrand

  Debutroman med planerad uppföljare om Ebba Ek, vänskap, kärlek, bastu och böcker. Härlig sommarbok!

 7. Den bästa sommaren

  Av: Morgan, Sarah Tipsat av: Tove Alkstrand

  Fin feelgood om att inte låta rädslor styra ens liv och perfekt sommarläsning.

 8. Sarahs lag

  Av: Lundh, Marie H Tipsat av: Tove Alkstrand

  Debutbok och första delen i serien Nordmyr om Sarahs väg tillbaka från ett liv i rädslor. En roman som blandar humor med svärta och som utspelar sig i Västerbotten.

 9. Den svarta dolken

  Av: Sjöstrand, Veronica Tipsat av: Tove Alkstrand

  Den första delen i deckarserien Rodins auktionshus, med Stella, expert på konstförfalskningar, före detta kriminaltekniker och arvtagerska till auktionshuset, i huvudrollen. Del två är på gång.

 10. Hjärnhälsa på dina fem fingrar

  Av: Kivipelto, Miia Tipsat av: Tove Alkstrand

  Demenssjukdomar står för en ny demensepidemi och om vi inte drabbas själva kommer tyvärr någon närstående göra det. Då dessa sjukdomar börjar 20 - 30 år innan det är möjligt att få en diagnos så är den här boken för alla som vill leva ett långt liv med en välfungerande hjärna

Visa fler sidor...