Mina lästips

 1. Hur du lyckas i en vit värld

  Av: Poli, Siduri Tipsat av: Tove Alkstrand

  Siduri Poli har bland annat korats till framtidens mäktigaste av TCO och utsetts till Årets supertalang i kategorin Samhällsbyggare av Veckans affärer. Här skriver hon om sitt eget recept på framgång som entreprenör riktat till minoriteter.

 2. Systrarna från Toscana

  Av: Spielman, Lori Nelson Tipsat av: Tove Alkstrand

  En tvåhundraårig förbannelse vilar över släkten Fontanas yngre systrar. Ingen av dem lyckas hitta kärleken och bli gifta. Men nu påstår Emilias gammelmoster Poppy att hon ska bryta förbannelsen. I Toscana.

 3. De sju morden på Evelyn Hardcastle

  Av: Turton, Stuart Tipsat av: Tove Alkstrand

  En deckare som inte liknar någon annan jag läst tidigare men den är fullkomligt fängslande och så spännande.

 4. Smörgåstårtor och smörrebröd

  Av: Nilsson Bergström, Birgit Tipsat av: Tove Alkstrand

  Är en förtjust i smörgåstårtor eller den danska varianten av en hel måltid på ett litet bröd - smörrebröd, så innehåller den här boken många goda och lite annorlunda recept.

 5. Selektiva Selma

  Av: Sandblom, Josefine Tipsat av: Tove Alkstrand

  En fin feelgood med både svärta och humor. Lite av en kvinnlig "En man som heter Ove".

 6. Biodlaren från Aleppo

  Av: Lefteri, Christy Tipsat av: Tove Alkstrand

  En bok om Nuri och Afra, om deras liv i Aleppo, Syrien, före inbördeskriget och under inbördeskriget och om deras flykt därifrån. Om kärlek, mod och psykisk ohälsa. Vackert, svårt och berörande

 7. Förlskad i trubbel

  Av: Title, Sarah Tipsat av: Tove Alkstrand

  Lättsmält kärleksroman om Liam och Joanna som är så olika att de inte ens kan enas om vad de tycker om Liams nya hemstad som han älskar och som råkar vara stället Joanna växte upp i - och som hon hatar. Kan de få det att fungera ändå?

 8. Vi ses i Beachcomber Bay

  Av: Mansell, Jill Tipsat av: Tove Alkstrand

  Clemency och Sam träffas på en flygresa och känner genast en känslomässig samhörighet. Men Sam är gift och livet går vidare. Tre år senare träffas de igen och då vänds livet upp och ner för Clemency.

 9. Brännaren

  Av: Craven, M. W Tipsat av: Tove Alkstrand

  Resterna av uppbrända människor hittas bland de historiska stencirklarna i nordvästra England. Det står klart att en seriemördare härjar men han lämnar inga spår efter sig så polisen står handlös. Då plockar man in avstängde polisen Washington Poe.

 10. En nästan perfekt semester

  Av: Diamond, Lucy Tipsat av: Tove Alkstrand

  Vi har ofta stora förväntningar på våra semesterresor som ofta inte blir som vi tänkt oss. Inte heller här då tre familjers semester i Cornwall beskrivs med humor och värme.

Visa fler sidor...