Mina lästips

 1. Nya gäster på Hedgehog Hollow

  Av: Redland, Jessica Tipsat av: Tove Alkstrand

  Andra delen i feelgoodserien om Samantha och hennes nu nyöppnade räddningscenter för skadade igelkottar. Efter dramatiken i slutet av förra boken hoppas man att allt ska fungera lite bättre, men både Samantha och hennes pojkvän Josh har en hel del utmaningar framför sig.

 2. Jul vid världens ände

  Av: Hewitt, Kate Tipsat av: Tove Alkstrand

  Lättläst roman om spirande kärlek och trasiga relationer.

 3. Alexandras utmaning

  Av: Dare, Tessa Tipsat av: Tove Alkstrand

  Andra delen i historiska romanceserien om Kvinnorna på Bloom Square. Dessa kvinnor är lite annorlunda än andra kvinnor i sin samtid men de stöttar varandra förutsättningslöst.

 4. Alltid i december

  Av: Stone, Emily Tipsat av: Tove Alkstrand

  En debutroman om kärlek och förlust, glädje och sorg. Den är lite mörkare än de flesta feelgood-romanerna och inte speciellt julig så att julen är över gör inget - läs den ändå.

 5. Morden i Fleat House

  Av: Riley, Lucinda Tipsat av: Tove Alkstrand

  Lucinda Riley är känd för sin serie om de sju systrarna och det här är hennes enda deckare som verkligen är väl värd att läsa vare sig man gillar deckare eller inte.

 6. The locked room

  Av: Griffiths, Elly Tipsat av: Tove Alkstrand

  Denna bok, som är på engelska, består av två mysterier i samma historia. Det ena rör rättsantropologen Ruths nu döda mamma, som av någon anledning har en bild av Ruths stuga tagen långt innan Ruth föddes. Det andra rör kvinnor som åtminstone på ytan verkar begå självmord.

 7. Löften i vintertid

  Av: Kleypas, Lisa Tipsat av: Tove Alkstrand

  Tredje boken i i den historiska romanceserien Väninnor. Här följer vi en blyg och stammande arvtagerska, Evie. För att undkomma sina grymma släktingar söker hon upp en riktigt skandalomsusad adelsman, viscount St Vincent som är i akut behov av pengar, och erbjuder sig att bli hans hustru.

 8. Den sista adventskalendern

  Av: Fagerlund, Jenny Tipsat av: Tove Alkstrand

  Feelgood om Petra som får en mystisk adventskalender när hon precis flyttat från Stockholm till Nyponviken i Skåne.

 9. Den sista hemligheten

  Av: Diamond, Lucy Tipsat av: Tove Alkstrand

  En man dör mitt i livet och lämnar efter sig fru, barn, föräldrar och en bror. Boken handlar om sorg, om att resa sig igen och om att inget är svart eller vitt.

 10. Svartfågel

  Av: Skybäck, Frida Tipsat av: Tove Alkstrand

  Första fristående boken i en serie om utredarna Fredrika Storm och Henry Calment är en deckare om utsattheten på landsbygden om man inte passar in. Mycket mörker och förtvivlan som illustreras av svartfåglarna.

Visa fler sidor...