Min hemlighet

Nu är det inte längre en hemlighet hur Petter A. Stordalen tagit sig dit han är idag

"Jag heter Petter Anker Stordalen. Jag gick från att vara Norges bästa jordgubbsförsäljare till att bygga upp en av Skandinaviens största hotellkoncerner. Idag har vi 180 hotell och 13 000 anställda.

Hela mitt liv har jag jagat framgången. Hela mitt liv har jag haft siktet inställt på framtiden. Mot nästa mål. Mot nästa affär. Mot nästa möjlighet. Jag har aldrig haft tid eller lust att skriva en bok.

Men under våren 2014 förändrades allt. Våren 2014 fick vi beskedet vi hade befarat. Att min fru, Gunhild, var dödligt sjuk. Där och då rasade min värld."

 

I sin bok berättar Stordalen om hur han kommit att bli en av nordens största entreprenörer och han delar med sig av sina strategier och idéer. Det är spännande läsning även för den som aldrig tänkt tanken att starta ett företag eller ge sig in i hotellbranschen.

Han avslutar boken med att uppmana/utmana alla där ute att maila in sina företagsidéer till honom. Om något riktigt intressant dyker upp så lovar han att skjuta till första miljonen. Så låna boken så får du hans mailadress...

Taggar:

Tipsat av: Petra Bossmark den 18 mars 2016