Ljug för mig

En spännande tonårsroman där man får följa Stellas omöjliga val om att berätta sanningen och leva i fara eller fortsätta ljuga och inte få vara sig själv.

Stella vittnar ett mord och tvingas lämna hela sitt liv för att få en skyddad identitet. Hon får lämna sitt hem och skickas till Nebraska där hon förbjuds från att kontakta människor från hennes gamla liv och prata om hennes gamla liv med någon annan. Detta är mycket jobbigt för Stella, särskilt när hon måste undanhålla sanningen för Chet som hon mot sin vilja faller för. Ju mer tid hon spenderar med Chet desto tryggare känner hon sig och desto mer avslöjar hon om sig själv. Men är hon verkligen så säker som hon tror?

En spännande tonårsroman där man får följa Stellas omöjliga val om att berätta sanningen och leva i fara eller fortsätta ljuga och inte få vara sig själv. Man vet aldrig vad som kommer hända härnäst och kan därför inte lägga ifrån sig boken.

Boken passar till de läsare som gillar realistiska berättelser med kärlek. Den är moget skriven och passar därför tonåringar i åldern 13-17.

 Betyg 4, En bra bok, Du borde verkligen läsa den.

Tipsat av Alice, 16 år