Inmurade

Spännande och övernaturligt för dig som vågar.

Firnbyskolan har blivit renoverad under sommarlovet.och vid renoveringsarbetet så har byggnadsarbetarna gjort en ovanlig upptäckt. När de skulle bygga en ny slöjdsal på källarplan upptäckte de ett dolt litet lönnrum, bakom en tegelvägg som de tagit bort. Rummet såg ut som ett mycket gammalt klassrum med skolbänkar, kateder och annat som blivit lämnat och inmurat. Allt i det gamla klassrummet tas bort för att göra den nya slöjdsalen .

Så börjar höstterminen och Leo är ny på Firnbyskolan. Alla i hans närhet är överens om att han behöver en nystart. Det har hänt saker som gör att det kan vara bra för honom att börja på en ny skola. Han hinner inte gå många veckor i skolan innan han, Natta och Teddy råkar ut för oförklarliga saker på källarvåningen. I den nya slöjdsalen. Det händer fler oförklarliga och hemska saker i de nyrenoverade lokalerna i källaren. De vuxna på skolan försöker hitta orsaker till det som hänt. Natta är övertygad om att det är gengångare som är förklaringen till det som händer.

En bok som är lite läskig och spännande. Om du gillar böcker som till exempel Rum 213, Hjärtlös och Silverpojken, då kanske du gillar även den här.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Emma Berge-Kleber den 30 oktober 2014