Hem till Appleby Farm

Om rastlösa Freya som hoppar från jobb till jobb och ställe till ställe utan att ha en bild av var hon ska bo och vad hon ska göra. Kingsfield, där hon bor nu med sin nya pojkvän Charlie är väl ändå där hon ska vara i framtiden också? En olycka hos faster och farbror på Appleby Farm ställer allt på ända.

Freya beger sig till deras gård i vackra Lake District för att hjälpa till. Så småningom framgår det att hennes faster och farbror helst vill pensionera sig. Hur ska Freya se till att gården stannar i familjen? Freya blir kvar och hittar en ny känlsa av vad hem betyder för henne. Och Charlie vill inte lämna Kingsfield. Men på granngården bor hennes gamla barndomsvän Harry och han framkallar helt andra känslor nu än när de var tretton år och han hällde maskar innanför hennes tröja.

Varm feelgood om att hitta sin plats i livet. Både det fina med att bo på landet och de hårda villkoren bönder av idag har för att gå runt finns med. Freya letar och finner samt lär sig om sig själv och bevisar att gammal kärlek rostar aldrig.