Sommarboken 2019

Missa inte Sveriges coolaste bokklubb!

Sommarboken

Sommarboken

Vad är Sommarboken?

Sommarboken är Sveriges största sommarbokklubb och finns i nästan hela Sverige. Sommarboken är för dig som är mellan 8-12 år och som gillar att träffa kompisar, fika, pyssla, prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst. 

Du lånar och läser vad du vill; kapitelböcker, faktaböcker, serier, ljudböcker och daisy.  Det kvittar hur lite eller hur mycket du läser! Alla får vara med.

Under sommaren ordnar biblioteken träffar där vi hittar på en massa roliga aktiviteter, och har du tur så blir det kanske något gott att fika med.

Temat för i år är "Under ytan". Fridykaren Annelie Pompe är ambassadör för Sommarboken! Hon har världsrekord i fridykning. Kanske såg du henne i SVT:s Mästarnas Mästare?

  www.sommarboken.se hittar du massor av pyssel, tips, tävlingar med mera.

Som deltagare i Sommarboken får du coola saker, som till exempel en gympapåse med Sommarbokenloggan, festivalarmband och pysselhäfte.

Gympapåse med sommarbokenloggan

Sommarboken pågår på flera bibliotek i Sverige 10 juni till 25 augusti. Du får gå på hur många träffar du vill och på hur många bibliotek du vill. Klicka på aktiviteterna till vänster för mer information.


Målgrupp:

Taggar:

den 24 maj 2019