Möt den prisbelönta brittiske författaren Matt Haig

Plats Borås Stadsbibliotek
Kostnad: Fri entré
Målgrupp:

Möt Matt Haig i ett scensamtal med hans svenska förläggare.Samtalet sker på engelska.

Boken handlar om Tom Hazard som bär på en livsfarlig hemlighet. Av allt att döma är han en högst ordinär 41-åring, men han har i själva verket levt i århundraden. Från den elisabetanska eran genom 1920-talets Jazzålder i Paris till dagens London. Han har sett världen förändras så många gånger, men det enda han längtar efter är ett vanligt liv. Det är en bitterljuv roman, om att förlora och samtidigt finna sig själv. Om tidens gång, kärlekens villkor, och om att det ibland kan ta minst en livstid att lära sig att leva. Boken är samtidigt fyndig med typiskt brittiskt bett i replikerna: ”Varför oroa dig för framtiden? Den händer alltid. Det är det som är grejen med framtiden.”

Arr: Kulturkontoret i Borås Boras.se/kultur

Foto: Sarah Lee/The Guardian