Senioruniversitetet presenterar Johanna Broman Åkesson

Kostnad: Medlem i Senioruniversitetet 50 kr, icke medlem 90 kr
Målgrupp:
Information:

Betalning vid entrén, kontant eller swish. Förköpsbiljetter finns ej. Kaffe och bulle 30kr

Hasse och Tage – humoristiska humanister. Senioruniversitetet i samarbete med Borås Stadsbibliotek.

Det nästan 30-åriga samarbetet mellan Hans Alfredson och Tage Danielsson utgör en epok i svensk nöjeshistoria. Genom sina revyer, texter och filmer speglade och kommenterade de tidens stora samhällsförändringar på ett spexartat och skarpt satiriskt sätt men alltid med en grundläggande tro på humanism och godhet.

Johanna Broman Åkesson är doktor i musikvetenskap och en av landets Sveriges största auktoriteter på populärmusik. Hennes föreläsning handlar om Hasse & Tages digra produktion och stora betydelse för svensk kultur.