Nyheter

Här samlar vi allt du kan vara intresserad av: vi berättar om författarna, du kan rösta om deras bästa bok och vi uppdaterar dig på vad som händer hos oss, bland annat du kan följa vårt arbete där vi utvecklar den nya ungdomsavdelning på Stadsbiblioteket.

Nyheter

1. Kodjakten

En spännande skattjakt i Boråsregionen där du letar efter gömda skyltar med koder.

Top 10

1. Dan Höjer

Cirkusdeckarna, Strumpmannen, Spökhistorier, deckare, fakta och kärlek… Dan Höjers böcker är så populära att de finns bland vår Top 10 mest utlånade.

2. Jeff Kinney 1971-

Vi fortsätter att presentera författare i vår Top 10 av mest utlånade barnböcker på biblioteken i Borås och denna gång är det Jeff Kinneys tur: serietecknare och barnboksförfattare.

3. Martin Widmark 1961-

Martin Widmark's böcker ligger i Top 10 av mest utlånade barnböcker på biblioteken i Borås. Fem år i rad har hans böcker fått första plats i Bokjuryn.

Rösta för Bok 1

1. Sal 305