Sommarboken 2018

Missa inte universums coolaste bokklubb!

Sommarbokenträffar

 1. Sommarboken

  Datum onsdag 22 augusti 16:00 - 17:00
  Plats Byttorps bibliotek

  Gillar du att prata och tipsa om böcker du har läst? Träffa kompisar och fika? Biblioteken ordnar träffar under sommaren där alla får vara med. Du får gå på hur många träffar du vill och på hur många bibliotek du vill i Borås. Det kvittar hur lite eller hur mycket du läser!

 2. Sommarboksavslutning med fest!

  Datum onsdag 22 augusti 16:00 - 17:00
  Plats Viskafors bibliotek

  Välkommen på avslutningsfest med superhemligt innehåll! Anmäl dig senast Måndag 20 augusti

 3. Sommarboken

  Datum onsdag 22 augusti 16:00 - 17:00
  Plats Sandareds bibliotek

  Tredje träffen blir det avslutningsfest för Sommarboken på Sandareds bibliotek! Välkomna på fest och fika! Den här gången får du även en överraskning med dig hem.

 4. Sommarboken

  Datum onsdag 29 augusti 18:00 - 18:45
  Plats Fristads bibliotek

  Avslutning med fika och utlottning av böcker.

Vad är Sommarboken?

Sommarboken är en bokklubb för dig som är mellan 8-12 år och som gillar att träffa kompisar, fika, pyssla, prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst. 

Du lånar och läser vad du vill; kapitelböcker, faktaböcker, serier, ljudböcker och daisy.  Det kvittar hur lite eller hur mycket du läser! Alla får vara med.

Under sommaren ordnar biblioteken träffar där vi hittar på en massa roliga aktiviteter, och har du tur så blir det kanske något gott att fika med. I år är temat Universum.

Som deltagare i Sommarboken får du coola saker, bland annat en gympapåse med Sommarbokenloggan, festivalarmband och pysselhäfte.

Bokpåse med logga och festivalarmband med loggan

Sommarboken pågår på flera bibliotek i Borås 11 juni och 29 augusti. Du får gå på hur många träffar du vill och på hur många bibliotek du vill.


Mer information om Sommarboken hittar du på www.sommarboken.se

Målgrupp:

Taggar:

den 7 juni 2018