Den nya ungdomsavdelning

Under året planerar vi för en ny, bättre ungdomsavdelning på Stadsbiblioteket. Under våren har vi arbetat med att plocka fram synpunkter på biblioteket från er ungdomar och till hösten kommer vi så smått börja göra plats för den nya avdelningen i biblioteket. Processen är igång och efter sommaren kommer mer information.

Vi är så glada för att äntligen ha påbörjat arbetet och ser jättemycket fram emot det nya! Hoppas ni gör det med.

Har ni synpunkter om färger, möbler, eller vad ni vill göra på den nya avdelningen är det inte försent att lämna dem. Fyll bara i formuläret här nedanför:

  Unga Kommunutvecklare

  Under tre veckor i sommar har Robert och Samra arbetat hos oss som Unga Kommunutvecklare. De har gjort ett fantastiskt arbete med vår kommande ungdomsavdelning och tagit fram förslag på möbler, färger och annan inredning. De tänker sig färger som blått och grönt som har en lugnande påverkan på människor och det passar ju väldigt bra på ett bibliotek. Sköna och annorlunda fåtöljer och härliga blickfång har de också tagit fram åt oss. Vad säg som till exempel svävande böcker, portaler och en hel vägg full av Harry Potter?

   

  Tack Samra och Robert för ert fantastiska arbete hos oss!

  Följ oss på Instagram:

  @borasstadsbibliotek_ungdom