Nytt bibliotek vid årsskiftet 2022/23

13 juni – 28 augusti stänger Byttorps bibliotek för att packa och flytta till den grå paviljongen bakom det nuvarande biblioteket. Vi öppnar där den 29 augusti och vi kommer att bo där hela hösten. Lokalerna är mycket mindre, så utbudet kommer att vara begränsat, men du kan lämna, låna, kopiera och använda dator.

20 maj har vi försäljning av böcker och bjuder på fika. Från den dagen kan du låna våra böcker över hela sommaren.

Om du vill låna eller lämna böcker under stängningstiden så hänvisar vi till övriga bibliotek i Borås Stad. Kom ihåg att ändra ditt hembibliotek så att du kan hämta dina reservationer på något av de andra biblioteken i Borås under tiden som Byttorps bibliotek är stängt.

Vid årsskiftet 2022/2023 flyttar vi in i nya fina lokaler i den gamla gymnastiksalen. Vi återkommer med datum när vi vet mer exakt.

Fråga gärna om du undrar över något!
Mvh Jasmine, Lovisa, Malin och Åsa