Nyponbuskar nyponbuskar hela vägen nyponbuskar

En gedigen samling texter innehållande intervjuer med berömdheter varvat med personliga reflektioner.

Med undantag för författaren Joan Didion är det uteslutande folk från musikbranschen som intervjuats. Författarens förmåga att med sin avslappnade intervjuteknik komma människorna nära medför att intresse väcks oavsett om man gillar de artister Gradvall intervjuat eller inte. Gradvall själv skriver att i allt han författar finns en röd tråd: att förstå sig själv genom att förstå andra. Det här är ett verk som ger allt annat än ytliga inblickar i kändisvärlden. De texter som inte utgörs av intervjuer har alla populärkultur som gemensam nämnare. Gradvall är en utmärkt kulturskribent som väl lyckas fånga sin samtid.

Målgrupp:

Taggar: