Längre tillgång till Pressreader hemifrån

PressReader erbjuder dagsfärska nyheter online. Här finns tusentals dagstidningar och tidskrifter från över hundra länder och på många språk. Alla tidningar är i originalformat och en exakt elektronisk kopia av den tryckta upplagan.

Om du vill använda PressReader på biblioteken räcker det med att boka någon av våra datorer och gå direkt till pressreader.com. Om du hellre vill använda dig av en mobil enhet så finns PressReader även som app. Ladda ner appen PressReader från App Store eller Play Butik. När du befinner dig på ett av våra bibliotek och är ansluten till vårt trådlösa nätverk kan du läsa och ladda ner tidningar i appen (de finns kvar i appen i upp till 3 månader). Dessutom kan du fortsätta ladda ner tidningar i 72 timmar efter att du lämnat biblioteket.

På grund av rådande situation med Covid-19 har Pressreader ändrat tiden från 72 timmar till 60 dagar. Så det är i dagsläget möjligt att fortsätta ladda ner tidningar i 60 dagar efter att du varit anslutan till bibliotekens trådlösa nätverk.

Om du vill använda PressReader hemifrån loggar du in med dina biblioteksuppgifter på denna länk. Du kan dock enbart använda tjänsten i en webbläsare, inte appen.

PressReader

Monday, November 9, 2020