Knacka på! – Lasten kulttuurikeskus

Tervetuloa Lasten kulttuurikeskukseen nimeltään Knacka på! (Koputa). Se on vanhempien ja pikkulasten kohtaamispaikka Boråsin kulttuuritalon kirjastossa.

Knacka på! on kohtaamispaikka, jonka toimintaa leimaa osallistuminen ja vaikuttaminen. Kohderyhmänä ovat pikkulapset ja heidän perheensä. Tarjolla on lukusoppi, maalarin verstas, keittiö ja suurehko puuhasali. Ohjelmaesimerkkejä: Vickevire, Krypin, Hitta på, laulutuokiot, lorut ja sadut monella eri tavalla.
Haluamme yhdessä Boråsin muiden kulttuuri-instituutioiden, yhdistysten, organisaatioiden, lastenneuvolan ja muiden toimijoiden kanssa tarjota mielenkiintoista ja vaihtelevaa ohjelmaa.

Tilat on sisustettu Anna-Clara Tidholmin kirjoittaman ja kuvittaman pikkulasten Knacka på -kirjan tyyliin. Jokainen huone on väritetty ja lavastettu osittain Knacka på! -kirjan mukaan.

Kontakta Knacka på! - Barnens kulturrum

Kartbild som visar vart Knacka på! - Barnens kulturrum ligger.
Adress: Sturegatan 35 503 42 Borås

Aukioloaikamme