Kärlek på Hedgehog Hollow

Samanthas stora kärlek gifter sig med hennes kusin. Och än värre blir det då hon blir utfryst ur släkten också. Samantha bestämmer sig för att flytta och räddar livet på en äldre ensam herre på landet. Då förändras allt.

Den äldre mannens  liv räddar hon på kusinens bröllopsdag då hon kör fel. Men är mannen tacksam för detta? Tvärtom visar det sig. Men Samantha som är sjuksköterska överger inte mannen trots hans avvisande sätt då hon förstår att han inte klarar sig själv. Tillslut växer en vänskap fram som leder till att Samatha försöker fullfölja hans och hans avlidna hustrus dröm om att öpnna ett hjälpcenter för igelkottar. Många motgångar följer men på vägen skaffar hon sig många nya riktigt bra vänner och kanske finns också hennes egen lycka där på Hedgehog Hollow?

En kärleksroman som framhåller vikten av att vara vänlig. Dali Lama citeras i boken "Var vänlig när du har möjlighet. Det är alltid möjligt." vilket skulle göra världen bättre om fler tänkte på och levde efter. Samantha är oftast vänlig även när det är svårt men hon får lön för mödan till slut.

Audience:

Tags:

Review by: Tove Alkstrand Tuesday, August 2, 2022