Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan

Nina letar efter en man som är som Heathcliff i Svindlande höjder. Det ska vara våldsam passion och hetsiga meningsutbyten. Men det har inte gått så bra och nu börjar hon misströsta. Finns hennes Heathcliff där ute?

En dag står det en man, Noel, i bokhandeln där hon jobbar och antecknar allt hon gör och säger. Oförskämt tycker Nina men han är där för att hjälpa bokhandelns ägare att utveckla butiken. Nina minns så småningom att hon gick i skolan samtidigt med Noel som mobbades svårt av hennes storebror. Och Noel är ju ingen Heathcliff, snarare tvärs om. Men Nina går på dejt med Noel för att kompensera för det som hände under skoltiden och upptäcker att hon gillar Noel. Han är omtänksam, snäll, kunnig och snygg. De har roligt ihop och ju mer tid hon spenderar med Noel desto bättre kommer de överens. Men så var det ju det där med brorsan...

Detta är tredje delen om människorna i bokhandeln för ensamma hjärtan och den är lika underbar att läsa som de andra. Feelgood med kärlek, värme och humor.