I hjärtats bibliotek

Ett mystiskt paket med en bok i är starten till förändring för Martha Storm, en kvinna mitt i livet som lever för att hjälpa andra.

Martha Storm hjälper andra. Det är vad hennes liv går ut på. Hon har en almanacka med allt hon ska göra i och olika färgmarkeringar för hur hon ligger till. Hon hjälper till på biblioteket utan ersättning. Hennes hem är fullt med andras saker som ska lagas, skötas, tvättas. Så en dag får hon ett mystiskt paket som innehåller en bok med berättelser hon själv skrivit som ung med en dedikation till henne själv från hennes mormor daterad tre år efter hennes död. Det är ett mysterium Martha måste lösa. Marthas väg för att finna sanningen blir inte lätt men under tiden finner hon sig själv igen, upptäcker nya vänner och för alla gamla familjehemligheter upp i ljuset.

En fin bok med många oväntade vändningar om hur vi präglas av våra livserfarenheter men med budskapet om att det alltid finns fler sätt att se på ett skeende och hur viktigt det är att våga ta riktiga kontakter med nya människor vilket kan rita om ens framtid helt och hållet.

Audience:

Tags:

Review by: Tove Alkstrand Friday, November 20, 2020