Hemleverans till riskgrupper för Corona

OBS! Uppdaterad information om Hemleverans 2020-11-02

Bil utanför bibliotek Fri användning

OBS! Kriterierna för att använda tjänsten Hemleverans har ändrats på grund av minskade resurser. (2020-11-02)

Om du kan ta dig till ditt närmaste bibliotek, så ska du i första hand använda tjänsten Take Away , då du hämtar dina reserverade böcker utanför entrén på ditt bibliotek.

Tjänsten Hemleverans vänder sig till dig som tillhör riskgrupp för Corona (Folkhälsomyndighetens definition för riskgrupper) och som inte kan ta dig till ett bibliotek på ett smittsäkert sätt.

Som användare av tjänsten kan du som mest få leverans en gång i månaden.

Om du tillhör ovanstående kategori så kan du kontakta Biblioteken i Borås och få böcker hemlevererade till dig. Utkörning med bil utgår från Stadsbiblioteket och sker en gång per vecka.

Ring Borås Stadsbibliotek (033 - 35 76 20) under följande telefontider:
Vardagar kl. 10-18
Lördag och söndag stängt

Fråga efter Hemleverans så kommer du att bli uppringd av ansvarig personal.

När du vill avsluta tjänsten så måste du kontakta oss så att vi kan ha ett avstämningssamtal och återställa ditt konto.