Hemleverans till riskgrupper för Corona

OBS! Uppdaterad information om Hemleverans

Bil utanför bibliotek Fri användning

OBS! Kriterierna för att använda tjänsten Hemleverans har ändrats på grund av minskade resurser. (2020-10-12)

Tjänsten Hemleverans vänder sig till dig som tillhör riskgrupp för Corona (Folkhälsomyndighetens definition för riskgrupper) och som inte kan ta dig till ett bibliotek på ett smittsäkert sätt.

Om du tillhör ovanstående kategori så kan du kontakta Biblioteken i Borås och få böcker hemlevererade till dig. Utkörning med bil utgår från Stadsbiblioteket och sker en gång per vecka.

Som användare av tjänsten kan du som mest få leverans var 14:e dag.

Ring Borås Stadsbibliotek (033 - 35 76 20) under följande telefontider:
Vardagar kl. 10-19
Lördag och söndag 12-16

Fråga efter Hemleverans så kommer du att bli uppringd av ansvarig personal.

När du vill avsluta tjänsten så måste du kontakta oss så att vi kan ha ett avstämningssamtal och återställa ditt konto.

Kan du ta dig till ditt närmaste bibliotek, så kan du använda tjänsten Take Away , då du kan hämta böcker utanför ditt bibliotek på ett säkert sätt.