Flickan från Brooklyn

En spännande thriller med många oväntade vändningar, komplexa personporträtt och en historia baserad på känslor. En riktig bladvändare.

Rapahel är lyckligt förälskad i Anna och de planerar en framtid ihop. Men det är något som skaver, han vet så lite om Annas förflutna. Under en romantisk resa driver han Anna att säga sanningen trots att hon varnat honom. " Kan du älska mig när du vet vad jag gjort?" Anna visar honom en bild och han ger sig chockad iväg. När han kommer tillbaka är Anna borta, hon är spårlöst försvunnen. Han reser hem till Paris och börjar leta efter henne tillsammans med sin vän Marc, en före detta polis. De inser snart att Anna har ett helt annat förflutet än vad hon sagt och spåren leder dem till New York där de gräver vidare i hopp om att hitta henne och hitta henne vid liv. Annas hemlighet är större än vad hon själv vet om.

Denna bok levererar nya spår och vinklingar ända till sista sidan. Jakten är dramatisk och spännande.  Den innehåller riktiga människor med riktiga känslor och dessutom många tänkvärda litterära citat. Den rekommenderas varmt.