En misslyckad kvinnas bekännelser

#vadfanhållerjagpåmed? kan summera Nell Stevens liv. Hennes soliga drömliv i Kalifornien är borta, nu är hon i London utan man, pengar, jobb och någonstans att bo. Och hon fyller 40...

Efter tio år i USA slås Nells förlovning upp, hennes företag går i konkurs och hon flyttar hem till England igen. Som ung såg hon sig som gift och med barn när hon kommit så långt som till 40 år. Nells liv liknar överhuvud taget inte hennes dröm om hur det skulle vara. Nell känner sig deprimerad och att alla hennes kompisar i England lever det liv hon trodde hon skulle leva hjälper inte direkt. Men en dag träffar hon en nybliven änka som är 80+ och de klickar genast. Sen startar hon en podd för misslyckade 40+ för att dela sina sorger och besvär med andra som kanske inte heller är helt lyckade eller lyckliga. Steg för steg, ibland bakåt och ibland framåt omskapar Nell sitt liv till något som blir ganska bra. Om än inte som hon hade tänkt det.

Feelgood om att leva här och nu och om att inga människor är helt lyckade eller lyckliga även om det verkar så från utsidan. Vänskap och kärlek finns där man minst anar det.

Audience:

Tags:

Review by: Tove Alkstrand Tuesday, October 26, 2021