En dotters arv

När Adrian träffar sin far för första gången är hon sju år. Mötet blir våldsamt, han försöker döda både henne och hennes mamma. Många år senare kommer det första av många hotbrev till Adrian från "poeten". Hennes död ska bli kronan på verket för hennes okända brevskrivare.

Adrians liv förändras delvis dagen då hennes pappa försöker ta livet av henne. Hon får bo hos sina morföräldrar en sommar i stället för att resa runt med sin mamma när hon sköter sitt företag. Adrian inser vikten av en fast punkt och skaffar sig vänner för livet. Hon skaffar sig även vänner för livet när hon tredje året på high school tar hjälp av skolans nördar för att producera sin första dvd  inom fitnessbranschen. I samband med att hennes företag tar fart kommer första hotbrevet från poeten. De kommer sedan regelbundet en gång per år, men när hon flyttar hem till sina morföräldrar trappas det långsamt upp. Till slut brister det för Adrian och hon utmanar poeten att göra slag i saken.

Nora Roberts har skrivit en relationsroman med spänning i. Gillar man detta är boken läsvärd men vill en ha en nagelbitande bladvändare är dettta fel bok. Fokus i boken ligger på relationerna men de i sig är också spännande att läsa om.

Audience:

Tags:

Review by: Tove Alkstrand Thursday, March 3, 2022