E-tidskrifter och e-tidningar

e-tidningar

PressReader

PressReader erbjuder dagsfärska nyheter online. Här finns tusentals dagstidningar och tidskrifter från över hundra länder och på många språk. Alla tidningar är i originalformat och en exakt elektronisk kopia av den tryckta upplagan.

PressReader finns även som app! Ladda ner appen PressReader från App Store eller Play Butik. När du befinner dig på ett av våra bibliotek och är ansluten till vårt trådlösa nätverk kan du läsa och ladda ner tidningar i appen (de finns kvar i appen i upp till 3 månader). Dessutom kan du fortsätta ladda ner tidningar i 72 timmar efter att du lämnat biblioteket.

Ztory

Med Ztory kan du låna och läsa hundratals tidningar, tidskrifter och barnböcker på din smartphone eller surfplatta. Du behöver vara ansluten till bibliotekets WiFi och ha laddat hem Ztory-appen. Du kan låna obegränsat antal tidningar, tidskrifter och barnböcker i 30 dagar. Ladda hem appen från Google Play eller App Store.