Bokslukarsällskapet

Bokslukarsällskapet är ett poddradioprogram och en hemlig sammanslutning av barn i åldern 9-13 år som pratar om, recenserar och beskyddar nyutkomna slukarböcker.

Vill du också vara med i i Bokslukarsällskapet? Lyssna på podcasten! Varje sammanträde sänds och går att lyssna på via bokslukarsällskapet.se och tex iTunes.

I senaste avsnittet pratar de om boken Två städer av Eva Susso. Något som är speciellt för den här podden är att de tillsammans reser in i en fantasivärld som kallas Illustratio där de möter en karaktär från boken de har läst. Det är författaren till boken som skrivit svar på de frågor som bokslukarsällakpet ställer när de möter en karaktär. I avsnittet som handlar om Två städer får vi till exempel följa med när Bokslukarsällskapet träffar Anja som är en av huvudpersonerna.

Hela första säsongen finns nu att lyssna på och i höst kommer nya avsnitt. Så om du inte har lyssnat innan tipsar jag om att lyssna ikapp alla avnitt nu i sommar och läsa alla böcker Bokslukarsällskapet pratar om!

Audience:

Tags:

Review by: Sofia Larsson Wednesday, July 9, 2014