Anna och den franska kyssen

Så himla bra bok!

Så himla bra bok! jag vet, boktiteln kanske inte var den bästa. När jag fick höra vad den hette var jag inte alls sugen på att läsa den, men skit i det, döm inte boken efter omslaget och i det här fallet inte efter titeln heller.

Boken handlar om Anna, hon tvingas att flytta från sitt perfekta liv i Usa till en skola i Paris, världens mest romantiska stad. Hon måste lämna sin bästa vän och arbetskamrat, Toph som precis har börjat besvara  hennes känslor.

 I Paris lär hon känna många nya vänner, bland annat en fantastisk kille med underbart hår och vackert leende . Anna kämpar mot känslor som man egentligen inte ska ha i vänskaps sammanhang, men det är svårt och gång på gång måste hon påminna sig själv att han har ett förhållande och att hon ska tillbaka till Usa och få träffa Toph vid Jul. Allt trasslar till sig och Annas värld blir helt upp och ner vänd. Vem är hon egentligen kär i? Vilka är hennes riktiga vänner och varför är det så många som sviker henne? Var är hennes riktiga hem, i Usa eller Paris?

 

Blev så sugen på att åka till Paris efter att ha läst den här! Allt är såå amazing!

Boken passar för: Alla varenda människa borde läsa den. 11+

Betyg 5, En av de bästa böckerna jag har läst! Du måste läsa den!

Jag som tipsar heter:  buken, 14 år