Amari och Nattbröderna

Mellan magi, drakar i människoform och stöddiga vampyrjägare, står den 12-åriga Amari. Och ärlig talat är hon trött på allt tjafs – hon vill ju bara hitta sin storebror!

Amari och hennes mor har (nätt och jämt) hankat sig fram det senaste halvåret. De har varandra, men tomheten i lägenheten, svårigheten med pengarna och rädslan som ständigt är närvarande sliter hårt på dem. Ett halvår. Sex månader. Så länge har storebror Quinton varit försvunnen, utan att någon vet var han tagit vägen, vad han höll på med… eller om han ens lever.

 

Amari är dock övertygad om att hennes storebror fortfarande finns någonstans, oavsett vad polis och grannar säger. Och när hon får en resväska från ett mystiskt bud som påstår sig vara skickat av Quinton, får hon möjligheten att själv finna svaren.  Men svaren hon får visar sig vara långt märkligare och farligare än hon hade kunnat tänka sig - vad var det faktiskt Quinton jobbade med? Var har han tagit vägen? Och… finns det magi på riktigt?

 

Amari och Nattbröderna är första delen om Amari, och den otroliga (och farliga) värld hon blir indragen i, gömd som den är bakom hörnen i den vanliga världen och beskyddad av Byrån för Vita Lögner. Modern Fantasy som passar alla från åldrarna ca 10 och upp, och som väcker många frågor kring valen mellan vad som är rätt, och vad som är enkelt – och riskerna med att låta rädsla styra vad du väljer.