Aktiviteter för barn och unga : Borås stadsbibliotek

Klicka på rubrikerna för att få mer information om varje aktivitet.

1. Film- och animation- workshops

Datum tisdag 29 maj 16:00 - 18:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Kulturskolan pop-up håller kostnadsfria öppna workshops i film och animation!

2. Film- och animation- workshops

Datum tisdag 5 juni 16:00 - 18:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Kulturskolan pop-up håller kostnadsfria öppna workshops i film och animation!

3. Sommarboken

Datum tisdag 19 juni 14:00 - 15:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Bokklubben för dig mellan 8 och 12 år. Gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Alla får vara med. Du får gå på hur många träffar du vill och på hur många bibliotek du vill i Borås.

4. Sommarboken

Datum tisdag 26 juni 14:00 - 15:00

5. Sommarboken

Datum tisdag 3 juli 14:00 - 15:00