Aktiviteter för 9-12 åringar : Borås stadsbibliotek

Klicka på rubrikerna för att få mer information om varje aktivitet.

1. Sommarboken

Datum tisdag 17 juli 14:00 - 15:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Bokklubben för dig mellan 8 och 12 år. Gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Alla får vara med. Du får gå på hur många träffar du vill och på hur många bibliotek du vill i Borås.

2. Sommarboken

Datum tisdag 24 juli 14:00 - 15:00

3. Sommarboken

Datum tisdag 31 juli 14:00 - 15:00

4. Sommarboken

Datum tisdag 7 augusti 14:00 - 15:00

5. Sommarboken

Datum tisdag 14 augusti 14:00 - 15:00

6. Bokklubb

Datum torsdag 6 september 17:00 - 18:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Bibliotekets bokklubb vänder sig till dig mellan 9-12 år som är intresserad av läsning och gillar böcker. Vi pratar, tipsar och lyssnar på olika böcker utifrån olika teman.

7. Hemliga filmklubben

Datum torsdag 13 september 17:00 - 18:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

I höst bjuder vi på riktigt spännande filmer i vår filmklubb där vi ser på fil och testar att göra en egen film. Anmäler dig gör du på 033-35 76 30 eller till emma.hedegard@boras.se Vi träffas i Bubblan kl. 17-18 på Stadsbiblioteket!

8. Kul med ord

Datum torsdag 20 september 17:00 - 18:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Vi leker med ord genom att spela spel eller fantisera ihop berättelser. En träff med mycket skratt!

9. Skapartorsdag

Datum torsdag 27 september 17:00 - 18:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Skapartorsdag kan innehålla allt från den senaste tekniken till vanligt pyssel. Vi är kreativa på olika sätt och alla träffar har olika innehåll.

10. Bokklubb

Datum torsdag 4 oktober 17:00 - 18:00

11. Hemliga filmklubben

Datum torsdag 11 oktober 17:00 - 18:45

12. Kul med ord

Datum torsdag 18 oktober 17:00 - 18:00

13. Skapartorsdag

Datum torsdag 25 oktober 17:00 - 18:00

14. Hemliga filmklubben

Datum torsdag 1 november 17:00 - 18:00

15. Bokklubb

Datum torsdag 8 november 17:00 - 18:00

16. Kul med ord

Datum torsdag 15 november 17:00 - 18:00

17. Skapartorsdag

Datum torsdag 22 november 17:00 - 18:00

18. Bokklubb

Datum torsdag 29 november 17:00 - 18:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Alla aktiviteter för barn och unga på Borås Stadsbibliotek / Knacka på!

Mejla in ditt förslag!
Vad tycker du ska hända för dig på Borås stadsbibliotek?
Vill du att en särskild författare ska komma?
Vad vill du göra på lovet?