Aktiviteter för 6-9 åringar : Borås stadsbibliotek

Observera att vissa aktiviteter vänder sig till en viss ålder inom ålderskategorin 6-9 år. Till exempel från 8 år, eller till och med 7 år. Klicka på rubrikerna för att få mer information om varje aktivitet.

1. Sommarboken

Datum tisdag 17 juli 14:00 - 15:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Bokklubben för dig mellan 8 och 12 år. Gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Alla får vara med. Du får gå på hur många träffar du vill och på hur många bibliotek du vill i Borås.

2. Sommarboken

Datum tisdag 24 juli 14:00 - 15:00

3. Sommarboken

Datum tisdag 31 juli 14:00 - 15:00

4. Sommarboken

Datum tisdag 7 augusti 14:00 - 15:00

5. Sommarboken

Datum tisdag 14 augusti 14:00 - 15:00
    Plats Borås Stadsbibliotek

Alla aktiviteter för barn och unga på Borås Stadsbibliotek / Knacka på!

Mejla in ditt förslag!
Vad tycker du ska hända för dig på Borås stadsbibliotek?
Vill du att en särskild författare ska komma?
Vad vill du göra på lovet?