Aktiviteter för 6-9 åringar : Borås stadsbibliotek

Observera att vissa aktiviteter vänder sig till en viss ålder inom ålderskategorin 6-9 år. Till exempel från 8 år, eller till och med 7 år. Klicka på rubrikerna för att få mer information om varje aktivitet.

1. Sommarboken

When: Tuesday 7 July 14:00 - 15:00
    Location: Borås City Library

Var med i Sommarboken på Stadsbiblioteket i sommar, vi pratar böcker och gör annat skoj tillsammans, allt på temat ”genom portalen”.

2. Sommarboken

When: Tuesday 14 July 14:00 - 15:00

3. Sommarboken

When: Tuesday 21 July 14:00 - 15:00

4. Sommarboken

When: Tuesday 28 July 14:00 - 15:00

5. Sommarboken

When: Tuesday 4 August 14:00 - 15:00
    Location: Borås City Library

Alla aktiviteter för barn och unga på Borås Stadsbibliotek / Knacka på!

Mejla in ditt förslag!
Vad tycker du ska hända för dig på Borås stadsbibliotek?
Vill du att en särskild författare ska komma?
Vad vill du göra på lovet?